nellyperssons

Alla inlägg den 23 augusti 2012

Av nelly persson - 23 augusti 2012 21:02

Finns det något som är mer jobbogt än "osmidiga människor"? en bekant till pappa har nog världens sämsta socialakompetens. Med jämna mellan rum så bara dyker han upp helt plötsligt, ringer inte eller något han knackar inte ens på dörren utan går rätt in i huset! Oförskämt! Här om dagen så kom han när jag stod i köket och lagade mat och bara stack in huvudet genom dörren och frågade om Anders var hemma??? vem fan gör så?!. Snällt sa jag att han inte var de och då bara gick han utan attt ens säga tack eller hejdå. 
   Idag så hade pappa inte lika mycket flyt som här om dagen utan nu sitter fanskapet nere i min soffa, tittar på min tv och förpestar vår tillvaro. Inte nog med de när han väl är här så säger han knappt något utan bara sitter i vår soffa och stinker ladgård, seriöst de luktar kossa i våt tv rum nu. Så nu är jag fast på övervåningen och kan inte göra att skit åt saken, jag kan ju inte bara slänga ut han även om tanken är förbannat lockande. Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag synd om människan , nej jag får bara hoppas att han inte kommer imorgon igen som han gjorde förra gången han var här, då kom han tre kvällar på raken! (ja ni fattar ju varför ingen i vår familj tycker om honom)
   Snart ska jag överlämna datorn till jenny som dör av absinens, min dator är ju då som sagt sönder imon ska jag läman in den till vaktmästaren för andra gången hoppas de lagar den på riktigt då. 


Ha de bra! (satan va långt inlägget blev tror detta är ett av de längsta någonsin) 

Presentation


Visste du att du bara har 90 sekunder på dig att göra ett första intryck?
Så ett "hej" är ju alltid lämpligt. seriöst, hur svårt kan de va?
LEE och säg HEJ :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards