nellyperssons

Alla inlägg under maj 2012

Av nelly persson - 19 maj 2012 23:56

Kvällen har jag spenderat framför TV:n med pappa, vi såg filmen War Horse. Bra film, lite lång men annars var den riktigt bra, Dessutom så var det inte bara jag som bölade under filmen gång, haha. I övrigt så har jag inte precis gjort så mycket mer idag, jag har tränat Sahara lite annars har jag mest legat och latat mig hela dagen. 


Sleep Tight!


 



Av nelly persson - 19 maj 2012 13:15

God morgon!
Min önskan gick i uppfyllelse jag fick sova ut, konstigt nog har Milla inte skällt en enda gång. Helst utav allt skulle jag bara vilja kränga en hel kebbabpizza nu, jag är så himla hungrig. Festen hos Thea igår var kanon, jag har precis tittat igenom bilderna som jag tog igår, hahah alltid lika roligt att titta på festbilder dagenefter, så här kommer ett litet utbud.


                              

Av nelly persson - 19 maj 2012 02:18

Kvällen har varit toppen, skratt, dans och trevligt umgänge är aldrig fel. Jag kom nyss hem och har precis tvättat av sminket och tänker nu sova. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får sova ut imorgon..

Tack alla som gjort denna kväll minnesvärd! 

Av nelly persson - 18 maj 2012 11:38

Jag älskar musik, hur och när spelar ingen roll bara det är musik på så blir allt 100 ggr bättre. Precis som denna morgonen, även om det var Milla som väckte mig imorse så lyckades jag att somna om tack vare musik, sen när jag vaknade på riktigt var jag på ovanligt bra humör och satte på musik vilket gjorde mig ännu gladare. Ikväll är det fest som gäller, innan det har jag lite smått att fixa:) 

 

Ha en bra dag!

      vill tona håret så att det blir såhär rött igen  

 

Av nelly persson - 17 maj 2012 22:15

Det händer inte ofta men när jag väl tittar på hockey då gör jag det med full inlevelse, hahaha. Jag kan inte säga att brukar titta på sport men om man måste välja mellan fotboll och hockey väljer hag lätt hockey det är faktiskt spännande och underhållande.  Så för fan Sverige kom igen nu! 


Av nelly persson - 17 maj 2012 20:52

Så efter alla dessa timmar som jag, pappa, mamma och Jenny lagt ner på huset har nu gett resultat och vi är äntligen klara. De första gästerna kom idag. Det var riktigt kul att se deras rektion när de klev in genom dörren, De blev alldels till sig "Gud så fin, vilket hus" det kändes riktigt bra måste jag säga. Så för att fira detta åkte jag och familjen till Skeens restaurang och åt pizza. 


                           

Av nelly persson - 17 maj 2012 14:01

Finns det något mysigare än att ligga och titta på film när det är ösregn ute? Nej, jag tror faktiskt inte de. Det bästa filmvädret är egentligen ösregn plus åska, helt enkelt ett riktigt oväder. Då är filten och den vara chokladen som alldra bäst! Så jag tänkte passa på att se på en film göra varm choklad nu medans det regnar. Även om det inte är väsrta ovädret ute nu så duger detta regenet för att höja mysfaktorn.  


Ha det bra!


     


Av nelly persson - 16 maj 2012 21:59

Idag har i princip varit en kopia av gårdagen. Jag var i skolan, åkte hem, tänkte roa mig med det slutade med att jag fick jobba i huset. De senaste timmarna har jag ju då som sagt jobbat, jag tog en liten paus och han med att träna hästen då, så  eftermiddagen/kvällen har varit helt okej ändå måste jag säga. Nu däremot ska jag äntligen titta på HIMYM. 


Hare gött! 


 

Presentation


Visste du att du bara har 90 sekunder på dig att göra ett första intryck?
Så ett "hej" är ju alltid lämpligt. seriöst, hur svårt kan de va?
LEE och säg HEJ :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards