nellyperssons

Alla inlägg under maj 2012

Av nelly persson - 27 maj 2012 15:51

Denna söndagen tar fan priset. Har så himla tråkigt vad som är ännu tråkigare är att detta fenomenet återkommer ungefär varje söndag. Men vad är det som gör att söndagar blir så tråkiga? Den första anledningen måste vara att det i regel är en bakfylledag för en stor del av befolkningen. Den andra, man tar igen saker som man ligger efter i, som nu jag sitter här med Matte C och frösöker verkligen fatta vad jag håller på med. Hoppas bara jag fattar tills på fredag för då är det prov. Den tredje anledningen, det är sista dagen på helgen vilket gör att man blir en smula ledsen och väldigt olustig. Rätta mig om jag har fel, men jag tror att vi kan komma överrens om att söndag är den tråkigaste veckodagen. 



 

Av nelly persson - 27 maj 2012 00:16

Alla ni som äger ett blå gult plagg ta på er de och fira för Sverige vann! Ja vi får vara stolta, de är ju inte varje dag Sverige vinner Eurovision precis. Jo men jag håller med Europa, rätt låt van!


 


Av nelly persson - 26 maj 2012 23:00

 

Av nelly persson - 26 maj 2012 21:26

Ikväll blir det en lugn kväll men jag tror att mina föräldrar vill döda mig dem tvingar mig att se på Eurovision. "kom ner nu och va med familjen"  men va fan vi får la sitta där i soffan då som schlagernördar och heja på Sverige. Jag antar att ni fattar att redan listat ur att jag inte gillar något som har melodifestivalen att göra.  


 


Av nelly persson - 26 maj 2012 14:17

Det blev inget bloggande igår så vi får ta det nu istället. Gårdagskvällen var toppen, trots att jag var skeptisk till en början så slutar den på topp! Kvällen började med att vi gick ner till Adonis och åt pizza, sedan begav vi oss hem till Thessan för att festa till de lite, när alla var fulla och glada bestämde vi oss för att gå ner till Shelters där det var karaokekväll. Jag vet de låter lamt och töntigt och det är precis så som det är också, men med rätt sällskap blir allt roligt. Själv stod jag inte för någon sång utan de fick Ulf, Erik och Johan göra och det lyckades riktigt bra, måste jag säga. Men kvällen slutar inte här vi bestämde oss för att gå ner till harrys vi gick aldrig in eller så men jag hade hur kul som helst, för mig var det en av de bästa kvällarna på länge.


       

Av nelly persson - 24 maj 2012 17:18

Jag har precis ätit lite mat och nu är då tanken att jag ska bege mig till Skärvö och städa ett hus, vad gör man inte för lite extra pengar. När jag är klar med de så måste jag plugga på samhälls provet som jag har imorgon. Vad ska jag mer säga om dagen? vad jag gjorde och inte gjorde är inte så viktigt idag, huvudsaken var att jag försökte. Jag tittade på modevisningen och den var så bra så att jag och Mimoza såg den två ggr, mest för att slippa lektion. Franska VS Modevisning, ni hör ju själva;)  


Ha det bra! 

Av nelly persson - 24 maj 2012 08:27

God morgon allesammans! 

Jag har inte haft speciellt mycket flyt idag, glömde både busskortet och skåpsnyckeln hemma. För tillfället sitter jag i bibblan och har skit tråkigt, hatar att jag inte kan utnyttja denna sovmorgonen -.-


 jag tittade igenom mina bilder här i skoldatorn och massa gamla fina minnen dök upp, haha så roligt.

    

   Allas ängel numera, Chilla<3

Av nelly persson - 23 maj 2012 22:40

Jag satt och tittade på en ganska så bra film nyss, the vow. Channing tatum speler i den, bara de gör ju filmen se värd;) Men nu är det så här att slutet hade inte laddats ner! Riktigt störande, nu vet jag ju inte om hon får tillbaka sitt minner eller inte, ja de är inte lite jobbigt.


sov så gott!


   


Presentation


Visste du att du bara har 90 sekunder på dig att göra ett första intryck?
Så ett "hej" är ju alltid lämpligt. seriöst, hur svårt kan de va?
LEE och säg HEJ :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards