nellyperssons

Alla inlägg under maj 2012

Av nelly persson - 13 maj 2012 20:17

Lite vardagslyx borde alla unna sig minst en gång i veckan. Ikväll ligger fokus på mitt välbefinnande, hahah fotbad ansiktsmask, och ananas plus en film om 20 minuter, (filmen är inte färdig nedladdad ännu men snart så). Ja men lever livet för att man ska njuta utav de så lika bra att börja nu. 

 

Ha det bra!



 

Av nelly persson - 13 maj 2012 14:35

Ingen vidare sovmorgon idag heller, har arbetat idag också. Just nu har jag pyst iväg från mammas tjat för en stund och hade tänkt fixa något att äta. Sen är det tillbaks till arbetet som gäller. Helst utav allt vill jag bara lägga mig och sola men snäll som jag är så hjälper jag mina föräldrar men det är nästan bud på att hitta på en lögn om att man har någon läxa till på måndag eller något, hahah. Okej de var lågt av mig att tänka så... 


Ha det bra! 

Av nelly persson - 12 maj 2012 21:53

Jag har laddat upp med ostbågar och bra tv underhållning. Först ska jag titta på det sista avsnittet av Vampire.Diaries säsong tre som sedan uppföljs av det sista avsnittet av New Girl. Så jag ska bara lägga mig framför TV:n och tjocka mig hade jag tänkt.

 

Simma lugnt! 

 



Av nelly persson - 12 maj 2012 20:20

Jo men det blev en riktigt trevlig eftermiddag i Harplinge med god mat och trevligt sällskap. Jag, pappa och Jenny åkte ut till min kusin Sandra som fyller år idag och firade henne på sin födelsedag. Mina planer om att städa mitt rum blev ju då som sagt uppskjutet igen, vilket var bra dock får jag göra det nu istället, men men. Som tur är så blir ju lördagskvällen något roligare än min fredag, hahah ja till och med städa är roligare än att skriva fackuppsats.

 

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!  


Asbra låt som min kusins pappas bros syster tipsade mig om (ja släktförbindelser hoppas ni fattar vad jag menar), Stark människa! 



Av nelly persson - 12 maj 2012 12:14

Här ligger man inte och latar sig hela dagen inte, utan det är arbete som står på schemat idag. Har varit igång ändan sedan kl 8 i morse och hjälpt mamma och pappa nere i stugorna. Det kommer nämligen gäster idag till de ena huset och då måste det vara tipp topp. Ja hur ser resten av dagen ut för min del då, jo nu ska jag städa mitt rum, tro mig är i stort behov av de. Ser ut ungefär som om någon fällt en atombom här inne eller nått.  

 

Ha det bra!


 


Av nelly persson - 11 maj 2012 23:51

Hela kvällen har gått år till den förbannade fackuppsatsen. ÅÅ skit jobbigt men hur som helst så hann jag får in den i tid men det var på håret. Bara av att höra ordet Fackuppsats får mig att vilja spy, när jag väl är nästan helt klar och ska fixa innerhållsförteckning och sidnummer börjar allt krabba och ha sig. Men nu är fackuppsatsen klar och jag behöver inte tänka mer på den vilket är en enorm lättnad. Nu är jag svintrött och vill bara gå och sova.

 

Sov så Sött!   



Av nelly persson - 11 maj 2012 20:09

Ja vad gör en Nelly Persson en fredag kväll som den här, det ska jag berätta hon har tråkigt. Direkt efter att skolan slutat var jag överlycklig eftersom att det var helg, så Jag och Dzenana invigde den med en fika på Roddys, mycket trevligt. Sen slog det mig att jag inte är färdig med fackuppsatsen som ska vara inne i dag.  De nämsta timmarna kommer jag att ägna mig åt de, inte det precis den roligaste fredagskvällen men jag har ju inte precis något val. Så ni som har en kanon fredagskväll kan gärna få festa lite åt mig också! 

 

Ha det bra!



   



Av nelly persson - 10 maj 2012 19:13

För att generalisera lite men det här är så himla typiskt tjejer, vi får ta och skärpa oss det är löjligt att hålla på så. Men pinsamt nog måste jag erkänna att jag känner igen mig i båda. Men om jag ska vara helt ärlig så tror jag faktiskt att alla tjejer känner igen sig. Om inte så ljuger du troligen för dig själv.



 

Presentation


Visste du att du bara har 90 sekunder på dig att göra ett första intryck?
Så ett "hej" är ju alltid lämpligt. seriöst, hur svårt kan de va?
LEE och säg HEJ :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards