nellyperssons

Alla inlägg under januari 2012

Av nelly persson - 24 januari 2012 15:28

Precis som rubriken säger så är jag lite krasslig och halvt sjuk. Sjukt ont i huvudet och i bihålerna jag kan säg att soffan, tekoppen och alvedon tar bra han om mig. 


I'm out 




Av nelly persson - 23 januari 2012 21:13

Okej ingen får störa mig är helt fast i Pretty little liars. Det är alltid så när jag börjat titta på något bra men den här, god damn tar fan priset, jag kan helt enkelt inte sluta kolla! Spärra in mig på psyk ifall de behövs men jag ska kolla klart, hahhaha. BTW schh de börjar nu och du andas för högt.  Egetligen borde jag plugga franska men seriöst är jag av ett större behov av att få veta vem som är -A än hur man böjer "avoir" i presens.


Kyss i ljumsken    


 

Av nelly persson - 23 januari 2012 08:18

Egentligen så har jag Sovmorgon men istället för att sova i min sköna, varma, bästa säng så är jag i skolan :( Anledningen till detta korkade beslut är att jag inte har någon som kan skjutsa mig till den sena bussen, aja life suckes sometimes. Jag får väll passa på att plugga på franska provet som jag har på torsdag. Hur som helst så njuter jag fortfarande av snön, även om det var förbannat kallt i morse. Hellre snö än regn och grått så enkelt är de!

Här kommer några fler vinter blider som jag tagit under helgen  


 

Okej jag har tagit alla bilder utom just denna som min syster tog.






     

Av nelly persson - 22 januari 2012 14:14

När jag vaknade idag på morgonen  så var de som att vakna upp i Narnia, helt sjukt vackert! De ända dåliga med att vakna upp i narnia är att de är så mycket snö på el-ledningarna så vi fick ström avbrott"/.

Som herren i huset nu medans mamma och pappa är borta så gick jag ut för att strata elverket. Eftersom elverket stått ute i snön, så var den sur. Jag rycker och rycker tills linan går av, HELVETE! I varje falla så ringer jag till pappa och fattar hur jag ska laga den, men muttrarna satt rikitigt hårt eftersom den var frusen så jenny fck hjälpa mig att bära in 110 kg elverk till panrummet så att den kunde tina. Ca en timme senare så kommer Tommas(pappa ringde till han för han tycket synd om mig som inte fick upp muttrarna, hahah), Gud vad glad jag blev han hjälpte mig att få igång agrigatet.


Ett tips om någon av er skulle hamna i en situation då ni behöver laga ett elverk: om ni har en envis, tjatig och "tror att man vet allt i världen" kärring i huset (idetta fallat så var de mormor) lås in henne någon stans, förkortar arbetstiden med minst 50%.  


Nu är allt frid och fröjd och jag njuter förfullt av mitt vinterland





 





       

Av nelly persson - 21 januari 2012 19:26

Eftermiddagen och ganska så stor del av förmiddagen har bestått av film. Jag har blivit besatt av serien Pretty little liars, sjuk beroende framkallande. Jag vet, ni har säkert redan sätt hela första sesongen men eftersom jag bara har dem fria kanalerna så missar jag typ alla "inne" seier så som OTH, deperate housewives, gossipgirl etc. Om ni inte tittat på de så gör de! ni kommer inte att ångra er. I vraje fall så har jag börjat kolla på serien nu och kan inte sluta. Jag unnade mig även lite lyx och fixade hemma spa, fotbad, målade naglar och gjorde en hemmagjord mask. Jag måste säga att masken var riktigt bra och super lätt att göra de ända som behövdes var honug, gurkmejra och lite salt.

Här är länken till hemsidan som  har massa olika recept på hemma gjorda masker: http://elisabet.org/dokument/masker.htm



    


                                              Take Care   

Av nelly persson - 21 januari 2012 09:45

HAHAH måste ssäga att min statestik stiger, från noll till två på en dag, inte så illa! idag ska jag....göra de jag känner för, eftersom mamma och pappa är i polen så för till fället är jag herren i huset. Så vad sägs om lite glass till frukost? ;)


 

Av nelly persson - 20 januari 2012 23:02

 

Av nelly persson - 20 januari 2012 22:24

Hej hopp gummi snopp, nej så kan man inte skriva i en blogg... eller jag gjorde ju precis de. Innan så hade jag en blogg på nattstad, helt ätligt så var de skit tråkigt de kan ju bero på att mitt liv var ganska tråkigt då, hahah. Men nu så händer det mer i livet så jag tänkte vafan jag börjar blogga igen. Så tills mitt liv blir trist igen så har ni en till blogg som ni kan följa ;)


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Visste du att du bara har 90 sekunder på dig att göra ett första intryck?
Så ett "hej" är ju alltid lämpligt. seriöst, hur svårt kan de va?
LEE och säg HEJ :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<<
Januari 2012 >>>

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards