nellyperssons

Alla inlägg den 26 april 2012

Av nelly persson - 26 april 2012 22:06

Ja även denna dagen lider mot sitt slut. Som jag sa innan så tränade jag, känner mig stolt att jag tagit tag med träningen på allvar. Jag vet inte men man känner sig så bra i kroppen efter åt, typ lycklig. Men det brukar vara så för mig jag tränar typ i två månade sen tröttnar jag, men denna gången hoppas jag att lyckokänslan håller i sig. Ibland önskar jag faktiskt att jag var mer sportsintresserad än vad jag faktiskt är. Det vill säga at jag kunde reglerna i fotboll, hockey, innerbandy mm i varje fall att jag tittade på typ hockey vem eller något? hahah. Det är synd att inte basket är lika stort i Sverige som det är i USA, det är faktiskt en sport som jag hade kunnat orka engagera mig i, så där fick jag ännu en orsak till att någon gång i mitt liv flytta till USA.  Kanske inte den bästa oraken till att flytta dit men, men. 


Sov Gott!

Av nelly persson - 26 april 2012 17:53

Den här eftermiddagen har jag hängt med Mimoza, skoj som vanligt hahah plus att hennes syster gjort en jätte god kladdkacka, det går ju inte att tacka nej till! Speciellt när förutsättningarna såg ut som de gjorde. Hur förutsättningarna såg ut spelar inte så stor roll i hela sammanhanget, huvudsaken är att jag är nöjd med dagen. Ja vad har jag mer gjort idag, inte så mycket faktiskt. En lustig sak är att så fort jag kommit hem fick jag ny energi. Har varit seg och trött hela dagen och vipps när jag kommer hem, är jag helt pigg, solen skiner och allt är så jä**a underbart. Nu ska jag plugga inför svenska redovisningen imorgon sen ska det tränas!

 

Ha det bra!


 

Av nelly persson - 26 april 2012 08:23

God morgon Sverige!

Trevligt väder vi har idag och vilket underbart humör alla är på, vänta.. det är något som inte stämmer. Juste jag bor i Sverige och inte i en semesterort, typ Thailand eller Spanien. Här är det inget trevligt väder och bara trötta människor. Hade en underbar dröm inatt, drömde att jag vaknade upp i Thailand och bara njöt utav värmen och livet, så när jag väl vaknade på riktigt blev jag lite smått besviken över att drömmen inte var verklig. Men det som var mest frustrerande var att drömmen kändes så himla verklig, jag trodde på riktigt när jag vaknade att jag var i Thailand. Idag är jag jätte trött, brukar jämt vara små trött så här på morgonkvisten men den här dagen tar priset!


Ha den bra dag allesammans! 


 





Presentation


Visste du att du bara har 90 sekunder på dig att göra ett första intryck?
Så ett "hej" är ju alltid lämpligt. seriöst, hur svårt kan de va?
LEE och säg HEJ :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards