nellyperssons

Alla inlägg under april 2012

Av nelly persson - 11 april 2012 19:13

Detta händer mig 9/10 gånger när jag pluggar speciellt inför ett prov jag sätter mig vid datorn och läser mejlen ser vad jag har prov på, sen går jag in på facebook, läser bloggar etc. Tills jag undrar vad fan det är för hårt som ligger under datorn och är i vägen.....lyfter på täcket... Jag kunde gissat mig till de, fan historia boken fast värst är det när man inser att det är franskaboken som ligger där. Jag ska snart plugga vidare. Nyss när jag förhörde Jenny på sitt prov hon har imorgon om Harry Potter, så säger jag till Jenny de klart som fan att du vet vad Harry Potter handlar om..."nej jag har aldrig riktigt fattat, jag har mest tittat för att se han pussa tjejer. Samma sak är det med Titanic, anledningen till att jag tittade på den när jag var liten var för att dem hade sex i bilen" HAHA Jenny jag älskar dig för att du är så himla klockren! Ja det ända man kan göra är att skratta men nu kommer den bästa kommentaren av alla. " Ja det är ju tråkigt att Leonardo DiCaprio dör men hon Rose kan ju alltid säga: at least i fucked him"



 

Av nelly persson - 10 april 2012 21:45

Åå jag har så sjukt ont i ryggen, sjukt ont kanske är att ta i men det är "oskönt" i ryggen så en massage hade inte suttit helt fel. Varför jag har ont vet jag inte men jag tror kanske att det beror på att jag sov lite dåligt i bussen. Den senaste veckan har jag varit lite klen, först tummen och nu ryggen. (Jag får sluta gnälla nu) Dagen har för övrigt varit helt ok, det började med att jag kom till skolan tänkte gå på lektionen och fick veta att den var inställd. Så jag och Mimoza satt och pladdrade i tre timmar innan vi hade vår nästa lektion. Efter skolan så var jag en stund hemma hos Tessan och hälsade på hennes två nya familjemedlemmar, och nej givetvis så har hon inte fött tvillingar. Däremot så har hon skaffat sig två jättesöta Katter. Så dagen har varit riktigt bra ändå. Nu ska jag titta på BB.

 

Hare Gött!

 


Av nelly persson - 10 april 2012 17:06

Jag vet inte ifall det är så för er men för mig känns det som att det är en ständig kamp mellan plikrer och ens vilja. Som nu jag måste plugga eftersom att jag har prov imorgon men jag vill inte. Oftast låter jag plikterna styra men långt ifrn alltid, och det är ju tur de för annars hade man ju varit världens mes och tönt. Men man kan ju inte heller bra skita i allt och göra som man vill. Men nu ni, här ska nu få ett tips: följ känslan för mig brukar det ofta bli rätt då. så Screw plikt och vilja, jag går på känsla och tänker därför börja med att äta.


Take Care! 
 

 

Av nelly persson - 9 april 2012 23:16

Det blir en tidig kväll idag eftersom att det är skola imorgon, har ännu inte vant mig vid den tanken. Jag tittade nyss på en ny tv-serie som börjat på 4:an, Alcatraz. Så sjukt spännande denna kan jag verkligen rekommendera till er, as bra!  Ni vet den känslan man får varje söndag när man vet att man nästa dag måste gå till skolan, så känner jag nu. Inte den mest harmoniska känslan precis. Men, men jag får se det positivt istället, dvs säga att jag slutar tidigt imorgon ;)


Sleep Tight! 


 

Av nelly persson - 9 april 2012 19:24

Så efter en dag med hårt arbete är man helt slutkörd, hur hårt arbetet var är relativt men det viktiga i denna frågan är att jag har jobbat. För er som inte vet så håller vi på att renovera ett utav våra hus, den 18 april ska det vara färdigt för då kommer dem som ska hyra de. Saken är den att det är sjukt mycket jobb kvar, så under veckan har jag hjälpt pappa. Idag så har jag fixat till köksinredningen dammat, damsugit och gjort den fin. Och nu till dagens käftsmäll, Ja Nelly imorgon är det tillbaka till verkligheten efter två veckors avkoppling och du har helt glömt bort att du har två prov nästa vecka. Ajdå, men de löser sig. Så det fick bli lite plugg idag också även om det var min sista lediga dag.  Nu ska jag basta och bara koppla av. 


Ha det bra! 


 

Av nelly persson - 8 april 2012 20:04

Nej det är inte allt påskgodis som satt sig på tummen, utan den är svullen. ÅÅ tänk att en liten, liten speta kan gör att tummen expanderar. Det fula är att jag inte ens märkte att jag fått en speta så den lär nog suttit där i några timmar, haha. Jaja de löser la sig som allt annat, tillsdess så får jag la vänja mig vid min supersize tumme. 

Thumbs up!

 

Av nelly persson - 8 april 2012 10:04

God morgon! 
Nyss när jag åt frukost så hörde jag på radion att kvinnnor med stora fötter stökar ner mer i skoaffärer, samma sak var det med kvinnor som hade L och XL i sorlek. Ja hur sant det är vet jag inte men seriöst hur svårt kan det vara att sätta tbx skon på rätt plats i skoaffären. Så Therese äntligen har vi fått svaret på varför det blev så stöktigt i ditt hus när dina föräldrar åkte till Thailand;)


Ha det bra och simma lungt! 


 

Av nelly persson - 7 april 2012 21:23

Har precis varit ute och gått en lång runda med Jenny och Milla.  Till skillnad från många så tycker jag om att promenera i mörker, varför vet jag inte men det bara är så. Nu ska jag titta på film och gosa ner mig i min säng som idag består av en madrass och bara slappa hade jag tänkt. 


Ha det bra!


 

Presentation


Visste du att du bara har 90 sekunder på dig att göra ett första intryck?
Så ett "hej" är ju alltid lämpligt. seriöst, hur svårt kan de va?
LEE och säg HEJ :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards