nellyperssons

Alla inlägg under april 2012

Av nelly persson - 7 april 2012 14:55

Hej allihopa och Glad Påsk på er!

Innan när jag var ute i pannrummet och skulle hämta potatis kan ni gissa vad som hände? Jag tappade ett halvt flak med ägg! så jag antar att jag kammar hem priset "Dagens Fail". hahah jag var stressad som attan och rätt som det är så ligger det en jävla massa ägg på golvet, inte så bra. Ja idag är det som sagt påsk vilket innebär att man typ äter julbord. Julbord, påskbord de är ju ungefär samma sak. Vad har jag mer att säga? Jo, påskharen var här med ett påskägg! så jag är riktigt nöjd. Jag antar att jag får påbörja träningen inför beach 2012 efter påsken. 


Ha det Bra!


 

Av nelly persson - 7 april 2012 00:53

Så den sönglöse har precis fått sig en säng. Vilket är bra eftersom jag är den sänglöse i detta fallet. Ibland så älskar jag mormor när hon eldar för mycket så att det blir så varmt i huset så att man inte kan sova. Eller okej bara denna gången eftersom att Jenny nu har lagt sig på soffan har jag nu en säng. Nu tänker jag sova.

 

Sov gott och dröm sött! 


 

Av nelly persson - 6 april 2012 23:13

Så har ännu en dag lidit mot sitt slut. Seriöst hur långt är det till halmstad från mig, någon som vet? ska jag berätta? Jo det är ca 42 km. Hur lång tid tar det att köra då? jo ungefär 45 min. Var vill jag komma med detta då... Jo ÅK HEM MORMOR OCH TORE!!! 45 minuters restid innebär att man inte sover över så länge som det inte är så att man bett dem att ta med sig morgonrocken! Mormor är jätte gullig, men Tore herrigud, döda mig! Han är så stressad och nervös så att jag själv nästan blir det. Dessutom så fattar han inte skämt och är j***ligt konstig. Detta är mitt hus, så jag bestämmer men det är ju påsk och då är man vänlig, eller vänta är man inte de vid julen? I min släkt är man vänlig vid båda, och lånar ut sin säng vid båda högtider vilket resulterar i att jag får sova på golvet, höra tjat och blir på allmänt sämre humör. Så nu ligger jag här på golvet och har inget bättre för mig eftersom tv är ockuperad.

 

Sov Gott  

Av nelly persson - 6 april 2012 13:59

Hej mitt namn är Slöfock, på min fritid så har jag inget liv och brukar mest ligga i sängen och titta på Big Brother, HAHA. Ja idag är det så illa faktiskt, har inte gjort ett piss. Jag vaknade vid halv 11 och sen dess har jag bara slappat och gjort en catch upp på veckans avsnitt av BB som jag missat. Eftersom att det snöar ute och är dåligt väder så har jag ingen lust att rida eller ens gå promenad med hunden så jag har ju ett bra alibi för min lathet. Nu däremot så måste jag stad aoch fixa påsk mat, har nämligen sakt till mamma att jag städat hela morgonen, så om hon kommer hem nu så och märker att jag inte gjort de blr det smisk. Eller så mycket tjat så att jag dör, viket vore synd! 


He en fortsatt trevlig dag!


 


Av nelly persson - 5 april 2012 09:59

God morgon!

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag rida och sen jobba ungefär så kommer dagen att se ut. En sak som jag har funderat på är att sluta blogga, men vi får se. Om jag slutar så vore det inte första gången, jag kommer alltid i en svacka då jag inte gillar att blogga, men, men. Igår såg jag en bra film, Catch me if tou can. Den handlar om en bedragare som är sjukt skicklig på att inte bara lura till sig pengar utan även lura människor. Fy fan vad jag diggar huvudkaraktären i filmen och det inte bara för att Leonardo DiCaprio spelar den utan för att huvudkaraktären är så himla klockren! det är nästan så att jag själv vill bli kriminell, eller flygvärdinna ;) HAHA


Ha en bra dag!


 

Av nelly persson - 3 april 2012 21:51

Jag har precis tittat klart på filmen Apollo 18, ja vad ska man säga om den? Några astronauter blir uppskickade i rymden på hemligt uppdrag och dör pga någon sjukdom som dem blir smittade av på månen. Dessutom så säger man att det är baserad på en sann  historia då man efter Apollo 18 inte skickat någon till månen igen. Låter Trovärdigt? :O den var jobbig att titta på för man fattade aldrig vem utav personerna det var som snackade, hahah. Jag tror inte att det finns liv på månen, men man vet ju aldrig hur som hellt så i slutet av filmen länkade dem denna adressen: http://lunatruth.com/ Till alla er där ute om ni har riktigt tråkigt kan titta på filmen eller gå in på hemsidan, annars låt bli! finns mycket bättre saker att göra. 

 

God Natt!


 

Av nelly persson - 3 april 2012 19:03

Hej igen, idag har varit en repris av gårdagen känns det som. Vaknade, jobbade, tränade hästen, jobbade, åt mat, jobbade och avslutade med att rida ut en runda med syrran. Men jag klagar inte, Har varit ute i den underbara solen hela dagen! vad skulle jag annars göra lixom? sitta vid datan?. Nu är jag hungrig så ska äta mat och titta på tv hade jag tänkt.


Ha det bra! 


 

Av nelly persson - 3 april 2012 08:07

Hur mycket jag än älskar min hund men då när hon väcker en på morgonen med sitt jävla skällande så vill jag bara skjuta henne. Nu är det tyst och lungt igen men vad spelar det för någon roll nu när jag är vaken? Sommnaom är helt omöjligt. Jag antar att Milla är tacksam för att vi inte har ett gevär hemma, hahha. Nej nu känner jag mig elak, men Jag ÄLSKAR hunden mer än något annat, men när hon skäller *****!!! Så jag får la skylla på mitt morgonhumör. 


Ha en bra dag! 


        Äsh, vem försöker jag lura! Självklart så älskar jag henne, så söt!

 

Presentation


Visste du att du bara har 90 sekunder på dig att göra ett första intryck?
Så ett "hej" är ju alltid lämpligt. seriöst, hur svårt kan de va?
LEE och säg HEJ :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards